S5 User Choice
Hogyan | Nyomtatás |

Az oldal egyes tartalom részei a menüpontok segítségével érhetők el.

Az egyes menüpontok a következők:

  1. Bevezető Néhány gondolat arról, hogy miért jött létre a honlap.
  2. Hogyan Ez a leírás.
  3. Útvonal Az útvonal felsorolása az egyes helyszínek szerint. Egy helyszín nevére kattintva elérhető a hozzá tartozó oldal.
  4. Térkép Egy térkép segítségével elérhetők az egyes helyszínek oldalai.
  5. Válogatás Válogatott fényképek.
  6. Babérligetkönyv Rövid írás arról, hogy miért Babérligetkönyv lett az oldal neve.

Célszerű a Térkép menüpontot kiválasztva indulni a böngészéssel. Ennek hatására megjelenik egy térkép, amelyen kis markerek (jelölők) jelzik az egyes helyszíneket. Az egeret egy kis jelölő fölé mozgatva megjelenik az adott helyszín neve, majd az egér bal gombjával egyet kattintva betöltődik az adott helyszínhez tartozó oldal.


 

Egy adott helyszínhez tartozó oldal úgy épül fel, hogy a főmenü alatt megjelenik az oldal címe, majd egy kis naptár, amely mutatja, hogy mikor voltunk ott, rövid leírás a helyszínről majd az oldal alján egy vagy több képgaléria.

 

 

Egy fénykép fölé állva az egérrel, majd a bal gombbal egyet kattintva megjelenik a fénykép nagy méretben (1024 * 768). Ha az egeret a nagy kép főlé mozgatjuk, akkor lapozhatunk az egyes képek között, bezárhatjuk a képet illetve sildeshow-t (vetítést) indíthatunk.

 

 

Az egyes helyszínek oldalai nem csak a Térkép menü segítségével, hanem az Útvonal menüt választva majd egy helyszín nevére kattintva is elérhetők.

Kellemes böngészést!